2011-05-01

Kodėl ? Apie ką ?

Kodėl ?


    "Kodėl" - tai visų klausimų tėvas. Nenugalimas. Todėl išbaigto atsakymo ir negali būti. Eksperimentai, saviraiškos ir diskusijų poreikis, naujų idėjų paieška.. Todėl, kad keliauju, galvoju, fotografuoju.
  

Apie ką ?


    Dienoraščio nerašysiu, ilgų tekstų taip pat. Žmogiškieji resursai yra riboti, informacijos lobynas internete auga visatos plėtimosi greičiu. Žmogus turi 24 valandas paroje, kurias tam tikromis proporcijomis išdalina miegui, šeimai, draugams, darbui, savo kūniškiems poreikiams, pramogoms ir t.t. Jei užsibuvai tualete - vadinasi atitinkamai mažiau laiko skyrei šeimai arba darbui, užtrukai darbe - kenčia šeima ar pramogos. Kodėl vartotojas turi rinktis būtent šią svetainę, aukodamas kitas - daug gražesnes ir spalvingesnes, grojančias ir šviečiančias, mirgančias ir kviečiančias? Buvo atliktas tyrimas, kuriame paaiškėjo koks vartotojas yra nekantrus ir išrankus informacijai.
    Bus trys temos : filosofija, fotografija, kelionės. Pateiksiu savo patirtį, pasvarstymus, nuotraukas. Bus smagu, jei sulauksiu diskusijų. Informacija bus atrinkta, koncentruota, tikiuosi, jog kažkiek ir naudinga. Be abejo, bus ir išimčių.

 Apie temas:

        Filosofija
    Filosofiją suvokiu ne tik kaip visų mokslų pamatą bei istorinių asmenybių išsakytas ir iki šių dienų cituojamas frazes. Filosofija nėra fundamentalusis mokslas, todėl negali būti lygiomis kraštinėmis, įsprausta į piramidę ir aprašyta dvejetaine skaičiavimo sistema. Ji elgiasi kaip jūra - pirmines bendras formas išlaiko, tačiau nuolatos banguoja, garuoja, geria lietų, žaizdojasi nuo mažų laivelių, čia pat skandina "Titanikus". Kiekvienas įbridęs galime taškytis, būti kūrėju. Kiekvienas atskirai jūros išgerti nesugebėsime, tačiau visi drauge esame pavojingi netgi jūrai..
    Filosofija - tai kiekviena mūsų mintis, kurią tikslingai sugeneravome vedami noro žinoti, analizuoti, kurti.

        Fotografija
    Fotografija - tai mano hobis, ..kurį baigiu apleisti.. Planų buvo daugiau, tačiau yra kaip yra.. Noro yra, laiko nėra.. Nuotraukų čia bus daug, tik nebus akcentuojamos fotografijos techninės detalės.

        Kelionės
    Keliauti galima į tolimą šalį, į mažą Lietuvos kaimelį, į parką pasivaikščioti, galima keliauti į kitą kambarį, keliauti iki šaldytuvo, parduotuvės, draugo, keliauti mintimis ar laiku. Kiekviena kelionė yra nuostabi, jei tik ji džiugina ir ilgai išlieka atmintyje. Netgi kelionių nesėkmės laikui bėgant tampa linksmų diskusijų tema.
Informacijos pateikimo forma:

  •     Aplankyta šalis (šalys);
  •     Kelionės trukmė, datos;
  •     Nuotraukos;
  •     Trumpi komentarai;
  •     Teigiami bei neigiami įspūdžiai.
  •     Žemėlapis su maršrutu (google);



View Larger Map

2 komentarai: